Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Minecraft Server Status

play.communitycraft.co:25565

Online (0/51)

Forums have been moved

I just moved the forums to a new server... please let me know of any issues

Comments

  • Seems to be working just fine. I keep the tab up and just refreshed and no difference, it's like you didn't move at all.
  • Well the map button isn't working and saying the page can't be found.
  • everything else seems to be working (just checked after the issue with the map)
  • fixed the map
  • yep working beautifully now.
  • Bob is getting an 403 error when trying to get to the page.
  • edited April 2016
    I am to when I try to do it on my computer.
  • edited April 2016
    It doesn't seem to be homing in on index.php on it's own - the file has to be given explicitly in the url.  It's trying to present the document root, which isn't going to happen.

    One command you can add to your nginx config under location /: index index.php;

    Note that Ubuntu has an occasional issue where PHP won't set the nginx index to .php during install, so it sometimes has to be done manually.

    I'm also going to guess that you're already familiar as hell with all this - just giving info out of habit.  :)
  • Have to use coomunitycraft.co/index.php to get to the forums, since just using communitycraft.co gives me an error.

  • sorry about that its been fixed now
Sign In or Register to comment.